Antena Meniu Search
x

Ilie Bolojan, despre posibilitatea de a fi nominalizat premier: Nu se pune această problemă

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a respins sâmbătă soluția avansată de lideri ai USR PLUS, potrivit căreia acesta ar fi o soluție „viabilă” pentru funcția de premier.

De Redactia Observator la 06.09.2021, 10:20
Ilie Bolojan, despre posibilitatea de a fi nominalizat premier: Nu se pune această problemă
Ilie Bolojan, despre posibilitatea de a fi nominalizat premier: Nu se pune această problemă - Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Întrebat despre soluția propusă de USR PLUS ca Ilie Bolojan să preia funcția de premier, Florin Cîțu a spus că „în acest moment avem votul Biroului Politic Naţional pentru susţinerea premierului în funcţie”. Prezent la conferința de presa de la Oradea, Ilie Bolojan a spus: „Nu se pune această problemă”.

Copreședintele USR PLUS Dan Barna a spus joi că în PNL sunt foarte multe soluții viabile pentru funcția de prim-ministru.

„În PNL sunt foarte multe soluții foarte viabile pentru premier. Un om ca Ilie Bolojan va avea toată susținerea USR PLUS și sunt convins că vom putea avea acel guvern stabil din punct de vedere al deciziilor mature”, a declarat la Digi 24 Dan Barna.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Ilie Bolojan, despre posibilitatea de a fi nominalizat premier: Nu se pune această problemă