Antena Meniu Search
x

Imagini din culise de la dezbaterea electorală organizată de Klaus Iohannis

Pregătirile pentru dezbaterea electorală organizată de președintele în funcție Klaus Iohannis au intrat pe ultima sută de metri. De la ora 19:00, șeful statului va răspunde întrebărilor jurnaliștilor și analiștilor politici, într-un eveniment programat a dura cel mult trei ore.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.11.2019, 18:06

Pregătirile pentru dezbaterea electorală organizată de președintele în funcție Klaus Iohannis au intrat pe ultima sută de metri. De la ora 19:00, șeful statului va răspunde întrebărilor jurnaliștilor și analiștilor politici, într-un eveniment programat a dura cel mult trei ore. Observator.TV va transmite dezbaterea live, pe pagina oficială de Facebook.

Nu va exista un moderator al dezbaterii, persoanele acreditate pentru a-i pune întrebări lui Klaus Iohannis urmând a trage ordinea la sorți.

La evenimentul care se va desfăşura în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I" vor participa Ramona Avramescu, Clarice Dinu, Moise Guran, Ion M. Ioniţă, Cristian Leonte, Silviu Mănăstire, Cristian Pîrvulescu, Cristina Şincai şi Radu Tudor.

Imagini din culise de la dezbaterea electorală organizată de Klaus Iohannis

"Dezbaterea reprezintă o premieră pentru România, în contextul alegerilor prezidenţiale, participanţii care vor lua parte la dialog având posibilitatea să abordeze orice teme şi orice subiecte pe care le consideră de interes pentru opinia publică", a transmis PNL.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Imagini din culise de la dezbaterea electorală organizată de Klaus Iohannis