Antena Meniu Search
x

Video Iohannis a strâns gunoaiele de pe malul Argeşului. Mesajul preşedintelui: "Marginea drumului nu e groapă de gunoi"

De deşeuri s-a ocupat azi şi preşedintele ţării. Dar a preferat să nu vorbească despre importanta ameninţare de securitate pe care o reprezintă miile de tone de gunoaie care vin din lume în România.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 20:26

Vezi și

Klaus Iohannis a adunat personal astăzi deşeuri strânse pe malul râului Argeş. Acţiunile voluntarilor care adună gunoaiele altora sunt binevenite, spune preşedintele, dar avem nevoie de colectarea eficientă a deşeurilor, de educaţie şi de... bani prin PNRR.

"Marginea drumului nu e groapă de gunoi, albia râului nu e groapă de gunoi. Am găsit tot felul de deşeuri, foarte multe PET-uri, adică sticle de plastic şi doze. Trebuie să înţelegem importanţa deşeurilor pentru economie, pot fi recuperate", a declarat preşedintele Klaus Iohannis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Iohannis a strâns gunoaiele de pe malul Argeşului. Mesajul preşedintelui: "Marginea drumului nu e groapă de gunoi"