Antena Meniu Search
x

Iohannis, despre amenzi: "Fără aceste sancțiuni, morții pe care astăzi îi plângem ar fi fost mult mai mulți" (Video)

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut o declarație de presă în care a precizat că, fără sancțiunile date de autorități, coronavirusul ar fi făcut mai multe victime.

de Redactia Observator

la 07.05.2020, 18:51

Vezi și
  • Președintele Iohannis a comentat decizia CCR
  • Pericolul nu a trecut, este de părere Iohannis

Președintele a comentat decizia CCR de neconstituționalitate a majorării amenzilor pe timpul situației de urgență, precizând că a văzut cu câtă satisfacție a fost primită această decizie. Președintele precizează că pericolul epidemiei nu a trecut.

"Confruntată cu o amenințare fără precedent, România a trebuit să ia măsuri drastice pentru a-i proteja pe oameni. Am văzut ieri cu câtă satisfacție au primit unii decizia CRR privind neconstituționalitate majorării amenzilor. Fără aceste sancțiuni, morții pe care astăzi îi plângem ar fi fost mult mai mulți. Pericolul epidemiei nu a trecut ieri, odată cu decizia CCR. Responsabilitatea fiecăruia dintre noi este aceeași. Regulile și sancțiunile impuse nu au alt scop decât protejarea sănătății și vieții fiecăruia dintre noi. Doar așa ne putem relua activitățile cotidiene", a spus președintele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Iohannis, despre amenzi: "Fără aceste sancțiuni, morții pe care astăzi îi plângem ar fi fost mult mai mulți" (Video)