Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, întâlnire cu liderii Partidului Național Liberal la Vila Lac

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat pe miniștri și liderii liberali la o întâlnire neoficială de lucru, la Vila Lac. Sunt deja două ore de discuţii. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 26.05.2020, 22:41

Vezi și
  • Printre subiectele dezbătute ar fi fost evaluarea măsurilor de relaxare.
  • Iohannis ar fi discutat cu liderii PNL și despre rectificarea bugetară.

Potrivit unor surse politice, tema principală ar fi rectificarea bugetară, însă ar putea fi pusă în discuţie şi activitatea Guvernului, în condiţiile în care sunt voci în PNL care ar vrea schimbarea premierului şi a echipei de la Palatul Victoria. 

De asemenea, discută și de gestionarea epidemiei de covid19 în țară și fac o evaluare a ceea ce s-a întâmplat până acum.

De asemenea, se discută și de situația actuală, iar în cazul în care concluziile sunt optimiste, să decidă măsurile de relaxare care se impun pe mai departe.

Vă reamintim faptul că președintele avertiza în urmă cu o săptămână că nerespectarea regulilor impuse de starea de alertă poate conduce la apariția unor noi focare sau, într-un scenariu pesimist, la revenirea stării de urgență, ceea ce cu siguranță nu își dorește nimeni.

În plus, un alt subiect care ar putea fi discutat de liberali cu șeful statului este cel al alegerilor locale și parlamentare din acest an, care au fost amânate din cauza pandemiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, întâlnire cu liderii Partidului Național Liberal la Vila Lac