Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Klaus Iohannis va participa la funeraliile de stat ale reginei Elisabeta, în Londra

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa luni la funeraliile de stat ale Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a, la Westminster Abbey, Londra, a anunțat Administrația Prezidențială.

de Redactia Observator

la 13.09.2022 , 14:50

Klaus Iohannis va participa la funeraliile de stat ale reginei Elisabeta, în Londra Klaus Iohannis va participa la funeraliile de stat ale reginei Elisabeta, în Londra - Facebook

Preşedintele a semnat, marţi, în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a la reşedinţa ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România.

Ambasada Marii Britanii din Bucureşti a deschis o Carte de condoleanţe online la adresa www.royal.uk, dar şi în format fizic la reşedinţa din Strada Armindenului din Bucureşti, în urma morţii Reginei Elisabeta a II-a.

Lideri importanţi ai lumii, printre care preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, şi reprezentanţi ai caselor regale sunt aşteptaţi să participe la funeraliile Elisabetei a II-a, care a murit joi, la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral din Scoţia.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri politice » Klaus Iohannis va participa la funeraliile de stat ale reginei Elisabeta, în Londra