Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis: Din această criză economică, ieșirea nu se realizează prin austeritate, ci prin investiții

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, marți, că "din această criză economică, ieșirea nu se realizează prin austeritate, ci prin investiții". Șeful statului a mai precizat că "această criză economică o vom depăși cheltuind bani, băgând bani în economia națională".

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 15:00

Klaus Iohannis: Din această criză economică, ieșirea nu se realizează prin austeritate, ci prin investiții
Klaus Iohannis: Din această criză economică, ieșirea nu se realizează prin austeritate, ci prin investiții - Facebook

"Din această criză economică, ieșirea nu se realizează prin austeritate, ci prin investiții. Acum 10 ani, ieșirea din criză s-a făcut prin austeritate, fără un rezultat bun. Acum nu se vor aplica soluții de austeritate. Soluția este să investi.

De aceea am aprobat banii pentru PNRR, care vine cu bai în economie, cu investiții în economie. Această criză economică o vom depăși cheltuind bani, băgând bani în economia națională. Scopul nostru, la nivel european, este de a produce bunăstare", a declarat președintele Klaus Iohannis.  

Şeful statului a avut marţi o întrevedere cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditaţi la Bucureşti, organizată de Preşedinţia portugheză la Consiliul Uniunii Europene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis: Din această criză economică, ieșirea nu se realizează prin austeritate, ci prin investiții