Antena Meniu Search
x

Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL

Ministrul demisionar al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a declarat, astăzi, la Antena3, că numele viitorului premier al României speculate în presă în ultimele zile nu au nicio legătură cu realitatea.

Ministrul demisionar al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a declarat, astăzi, la Antena3, că numele viitorului premier al României speculate în presă în ultimele zile nu au nicio legătură cu realitatea.

Întrebată dacă va accepta această funcţie, în cazul în care i se va face o astfel de propunere, Vasilescu a spus că nu este interesată de acest post.

„Nu mă interesează această funcţie. Dacă mi se propune, refuz!”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut iertare românilor pentru „greșeala” pe care a făcut-o când l-a propus premier pe Sorin Grindeanu.

Dragnea a spus că trebuiau discutate mai mult în partid variantele pentru această funcție.

„În primul rând vreau să îmi cer iertare tuturor românilor pentru greșeala pe care am făcut-o, în sensul că ar fi trebuit să discutăm mai mult în partid despre variantele de prim-ministru", a declarat, ieri, după trecerea moţiunii de cenzură.

„Repet, am crezut în acest om, nici acum nu am niciun fel de problemă personală cu el, nu îi doresc răul, îi doresc să fie foarte atent și să aibă grijă în continuare. Ca și garanție vor fi discuțiile care se vor purta în zilele următoare până când vom ajunge la o propunere unică pentru a merge la Cotroceni", a conchis şeful PSD.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

Familie de ROMÂNI, distrusă într-un ACCIDENT ORIBIL în Italia. Mama a MURIT PE LOC, soţul şi cei doi copii ai lor sunt ÎN STARE GRAVĂ (IMAGINI ŞOCANTE)

ANUNŢ IMPORTANT pentru toţi angajaţii din România! Modificări de ULTIMĂ ORĂ anunţate de Olguţa Vasilescu

Victor Ponta s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! Ce GEST a făcut fostul premier, la câteva ore după ÎNFRÂNGEREA din Parlament

Mişcare de ULTIMĂ ORĂ: Liberalii vor ALEGERI ANTICIPATE!

Deputat AMENINŢAT CU MOARTEA, înainte de moţiune: Copiii tăi nu își vor mai vedea părinţii!

Transfăgărăşanul riscă să fie ÎNCHIS. Stâncă de 1.000 de tone desprinsă din versant!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri politice » Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL