Antena Meniu Search
x

Dragnea, declarații șocante despre tentativa de asasinat: Două mașini mi-au blocat drumul pe o straduță, dar am reușit să scap

Președintele Liviu Dragnea face dezvăluiri șocante despre tentativa de asasinare asupra sa, el povestind că două mașini i-au blocat calea, pe o străduță din București, în luna aprilie a acestui an, însă a reușit să scape.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, despre tentativa de asasinare asupra sa - Hepta

Președintele Liviu Dragnea face dezvăluiri șocante despre tentativa de asasinare asupra sa, el povestind că două mașini i-au blocat calea, pe o străduță din București, în luna aprilie a acestui an, însă a reușit să scape.

Liviu Dragnea a dezvăluit că amenințările cu moartea la adresa sa au început imediat după ce PSD a câștigat alegerile, dar că acestea au devenit din ce în ce mai violente în ultimele luni.

"Aceste amenințări erau destul de volate, dar apoi au trecut la avertismente fizice și, la un anumit moment, la amenințări directe cu moartea. Amenințările au început să devină descriptive, cum o să fiu eu ucis, ce va păți familia mea, ideea a fost că trebuie să dispar pur și simplu. În partea a doua lunii martie, presiunea a început să crească, de fiecare dată când ieșeam în spațiul public, cedeam că sunt privit cu insistență profesională, că sunt filat, că sunt urmărit", a spus liderul PSD.

Liderul PSD a povestit cum, în luna aprilie a acestui an, două mașini au reușit să-l blocheze în timp ce circula pe o străduță de pe Bulevardul 1 septembrie, dar că a reușit "să-i pierdă" pe indivizii care au coborât din mașină. 

Pe acelaşi subiect

"Vedeam indivizi care mă priveau cu insistență, care făceau tot posibilul să se asigure că ii văd. În prima parte a lunii aprilie, se uitau ostentativ, făceau gesturi care semnifică moartea. Își treceau mâna prin dreptul gâtului, tot timpul erau alții. Într-o seară, în aprilie, lucrurile au mers mai departe decât mă așteptam. Am simțit aceeași prezență care mă vizează. Erau patru indivizi, au venit spre locul în care eram, într-un restaurant. S-au oprit la câțiva metri de mine, au făcut un semn de genul acesta, unul a răspuns la telefon, apoi a închis telefonul și dintr-o dată au dispărut de acolo. La câteva seri după asta, fusesem la întâlnire, era 11-12 noaptea, eram pe o străduță din zona 1 septembrie, două mașini au reușit să mă blocheze, una în fața, una în spate, dar am reușit să-i pierd", a povestit Dragnea la Antena 3.

Președintele Camerei Deputaților a adăugat că aceste două întâmplări i-au confirmat că trebuie să existe implicații serioase în ceea ce privește aceste amenințări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Dragnea, declarații șocante despre tentativa de asasinat: Două mașini mi-au blocat drumul pe o straduță, dar am reușit să scap