Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea și Petre Daea, vizită oficială în Arad. Preşedintele Camerei Deputaţilor și ministrul Agriculturii au mers la o fermă de vaci

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, și Petre Daea, ministrul Agriculturii, se află într-o vizită oficială în județul Arad. Cei doi au mers la Combinatul Agroindustrial Curtici, la Ferma de Vaci.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, și Petre Daea, ministrul Agriculturii, se află într-o vizită oficială în județul Arad. Cei doi au mers la Combinatul Agroindustrial Curtici, la Ferma de Vaci.

Cei doi oficiali au în plan să ajungă şi la Abatorul pentru prelucrarea şi industrializarea cărnii de porc şi vită din comuna Macea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Dragnea și Daea vor mai vizita și Ferma de vaci deținută de Alexandru Tăşedan, desemnat fermierul anului în 2014 şi 2015.

Ultima oprire va fi la Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor din Arad, potrivit programului oficial al vizitei.

Ministrul Petru Daea a mai vizitat la Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor din Arad în iunie, după ce unitatea a fost afectată de o furtună, mai multe animale fiind rănite, iar culturile din zonă, distruse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea și Petre Daea, vizită oficială în Arad. Preşedintele Camerei Deputaţilor și ministrul Agriculturii au mers la o fermă de vaci