Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu: ''Am ajuns la un program agreat ca joi România să aibă un Guvern''

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, după discuţiile cu liberalii, că s-a convenit astfel încât joia viitoare România să aibă un guvern cu puteri depline.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 20:17

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu - Hepta

”Sunt două propuneri de prim-ministru – una a PSD, una a PNL. Am încercat să creionăm cele două propuneri şi structura guvernului ţinând cont de cineva avea, prin rotaţie, primul prim-ministrul. Nu am ajuns la o discuţie să hotărâm cine are primul ministrul”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Negocierile continuă vineri, de la ora 12.00

Acesta anunţă că a mai existat ”o discuţie foarte aplicată pe pachetul social”

”Am ajuns la un program agreat ca joi România să aibă un Guvern, a afirmat Marcel Ciolacu, precizând că negocierile vor continua vineri, de la ora 12.00. ”Vrem să construim, totuşi, un guvern funcţional şi o coaliţie să fie toată lumea mulţumită ca şi echilibru guvernamental”, a mai afirmat liderul PSD. 

Întrebat dacă se va merge cu o singură propunere de premier, Ciolacu a afirmat: ”Joi, am negociat cu toţii, România trebuie să aibă un Guvern (...) Încercăm să mergem cu un acord politic în care să scriem clar cine este primul ministru şi până când este rotaţia, 30 mai, parcă”.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că va intra România în Schengen şi cu graniţele terestre până la finalul anului?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu: ''Am ajuns la un program agreat ca joi România să aibă un Guvern''