Meniu
Search
x

Marcel Ciolacu compară moțiunea cu meciul Franța - Elveția: "Nimeni nu ne dă şanse azi. Contăm şi pe ratangiul de serviciu Cîţu"

Liderul PSD Marcel Ciolacu se arată încrezător în perspectiva moţiunii de cenzură a PSD, comparând situaţia cu cea a Elveţiei, căreia nimeni nu îi dădea şanse în partida cu Franţa, din optimile Euro-2020, disputată luni seară pe Arena Naţională, în urma căreia naţionala Franţei a fost eliminată. Liderul PSD mizează şi pe ”ratangiul de serviciu Cîţu”.

De Redactia Observator la 29.06.2021, 12:20

”Aseară, alături de alte zeci de mii de spectatori, am văzut ce înseamnă să lupţi până în ultima clipă. Să fii epuizat, dar să crezi până la capăt în şansa ta. Ca şi Elveţiei, nimeni nu ne dă şanse azi la moţiunea de cenzură. Dar ne vom bate până la ultimul vot. Evident, contăm şi pe ratangiul de serviciu Cîţu. Hai că se poate!”, a scris Ciolacu marţi pe Facebook, postând o imagine de la meci, unde a stat în tribună alături de primvicepreşedintele partidului Sorin Grindeanu.

Ulterior, Ciolacu a declarat la Antena 3 că în opinia sa, şansele ca moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Cîţu să treacă încă sunt 50 %.

Camera Deputaţilor şi Senatul reunite în şedinţă comună dezbat şi votează marţi prima moţiune de cenzură împotriva actualului Executiv, iniţiată de PSD şi intitulată „România EŞUATĂ. Recordul «fantastic» al Guvernului Cîţu”.

Potrivit liderului PSD Marcel Ciolacu, mai sunt necesare 18 voturi pentru ca moţiunea să treacă, în condiţiile în care toţi parlamentarii social-democraţi vor fi prezenţi în plen. PSD mizează pe voturile parlamentarilor AUR, ale neafiliaţilor, dar şi pe voturi din grupul minorităţilor. Î

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu compară moțiunea cu meciul Franța - Elveția: "Nimeni nu ne dă şanse azi. Contăm şi pe ratangiul de serviciu Cîţu"

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022