Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu: Eu nu sunt de acord cu certificatul verde la locul de muncă. Sunt un pic cam tardive aceste măsuri

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, că el nu este de acord cu introducerea certificatului verde la locul de muncă și că ar fi "un pic cam tardive" alte măsuri pe care să le ia autorităţile din România în privinţa acestui document, care deja există la noi şi funcţionează în baza unei ordonanţe de urgenţă.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 31.01.2022, 11:56

Marcel Ciolacu: Eu nu sunt de acord cu certificatul verde la locul de muncă. Sunt un pic cam tardive aceste măsuri
Marcel Ciolacu: Eu nu sunt de acord cu certificatul verde la locul de muncă. Sunt un pic cam tardive aceste măsuri - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

"Nu sunt specialist în domeniu şi am făcut un apel clar la oamenii politici, inclusiv la mine, să nu ne dăm noi mai mult cu părerea într-un domeniu pe care nu îl stăpânim. (...) Noi avem un certificat verde conform unei ordonanţe de urgenţă în vigoare. Eu nu sunt de acord cu certificatul verde la locul de muncă. (...) A detaliat OCDE despre acest cerificat verde la locul de muncă, nu la locul de muncă, obligativitatea medicilor de a se vaccina? Am înţeles că 90% dintre medici sunt vaccinaţi. Sunt un pic cam tardive aceste măsuri", a spus Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.

Liderul PSD a fost întrebat şi dacă ar trebui regândită campania de vaccinare anti-COVID-19.

"E adevărat că avem o rată redusă a vaccinării. E uşor să schimbi miniştri, e uşor să creezi majorităţi, este foarte greu să recâştigi credibilitatea românilor", a precizat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu: Eu nu sunt de acord cu certificatul verde la locul de muncă. Sunt un pic cam tardive aceste măsuri