Antena Meniu Search
x

Mesajul premierului Ciucă de Paşte: Învierea Domnului să vă aducă linişte sufletească, pace şi bucurie

Premierul Nicolae Ciucă a transmis românilor ca Învierea Domnului să le aducă „linişte sufletească, pace, bucurie şi fericirea de a petrece clipe frumoase alături de cei dragi”.

de Redactia Observator

la 15.04.2023, 17:34

Mesajul premierului Ciucă de Paşte: Învierii Domnului să vă aducă linişte sufletească, pace şi bucurie
Mesajul premierului Ciucă de Paşte: Învierii Domnului să vă aducă linişte sufletească, pace şi bucurie - Facebook

„Bucuria Învierii Domnului să vă aducă linişte sufletească, pace, bucurie şi fericirea de a petrece clipe frumoase alături de cei dragi. Hristos a Înviat!”, a transmis Nicolae Ciucă, potrivit postării de sâmbătă pe pagina de Facebook a Guvernului României.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, cu ocazia Paştelui şi a precizat că această sărbătoare „să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii”, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Mesajul premierului Ciucă de Paşte: Învierea Domnului să vă aducă linişte sufletească, pace şi bucurie