Antena Meniu Search
x

Video Miniștrii Guvernului Cîțu și-au preluat mandatele. Moment spectaculos la Ministerul de Interne

Miniştrii Guvernului Cîţu au intrat de azi în pâine şi se laudă cu un program de guvernare întins pe aproape 300 de pagini. Sunt aşteptate decizii importante, legate de salarii, pensii, alocaţii şi de asigurările de sănătate. Ne sunt promise în următorii patru ani autostrăzi, spitale şi şcoli. Până când le vom vedea, sau nu, azi au avut loc predările de mandate. Cel mai spectaculos moment a fost, de departe, la ministerul de interne. 

de Larisa Bernaschi

la 24.12.2020, 20:44

Vezi și
  • Noul ministru al Muncii a anunţat că salariul minim va fi majorat
  • La Mediu, Tanczos Barna preia protofoliul în plin scandal

Dacă fostul ministru de interne, Marcel Vela, anunţa că e pe urma interlopilor, noul ministru se laudă cu realizările de la ministerul anterior, cel al Transporturilor.

Lucian Bode - ministrul Afacerilor Interne: Suntem implicaţi în campania naţională de vaccinare şi în aceste condiţii le-am cerut colegilor să depună toate eforturile, să contribuie cu tot ce au la dispoziţie pentru reuşita acestei campanii.

Actualul ministru al Transporturilor plusează şi el cu o mie de kilometri de autostradă, fără să spună şi când vor fi finalizaţi. 

Colegul său de partid, Claudiu Năsui, a uitat de regulile sanitare şi a dat mâna cu vechiul ministru al Economiei, Virgil Popescu. Au urmat declaraţii legate de continuarea ajutorării companiilor. 

Premierul Flori Cîţu a predat ministerul de Finanţe

Premierul Florin Cîţu s-a dus personal la ministerul de Finanţe pentru a-i spune succesorului său ce are de făcut. 

Cel mai mult au avut de discutat Violeta Alexandru şi Raluca Turcan. La finalul a mai bine de trei ore de discuţii, cele două au vrut să dea asigurări că nu există tensiuni între ele. 

Noul ministru al Muncii a anunţat că salariul minim va fi majorat. Dar nu a ştiut să spună cu cât sau de când. 

Un singur lucru este cert: de la 1 ianuarie alocaţiile vor creşte din nou cu 20 la sută.  

Poate cel mai provocator portofoliu este cel de la Sănătate. Condus din nou de Vlad Voiculescu, executivul are planuri mari: introducerea asigurărilor complementare de sănătate prin care pacienţii ar putea alege dacă se tratează la stat sau la privat. 

La Mediu, Tanczos Barna preia protofoliul în plin scandal în privinţa programului rabla pentru electrocasnice, care trebuie să fie deja în desfăşurare.

La ministerul Tineretului si Sportului noul ministru Eduard Novak  şi predecesorul său Ionuţ Stroe au pus mâna... pe o masă in pregătirea conferinţei de presă după preluarea mandatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri politice » Miniștrii Guvernului Cîțu și-au preluat mandatele. Moment spectaculos la Ministerul de Interne