Antena Meniu Search
x

Mohammad Murad s-a răzgândit: candidează la Primăria Mangalia

Afaceristul Mohammad Murad, deținător al lanțului de hoteluri Phoenicia, s-a răzgândit în privința candidaturii sale pentru postul de primar în Constanța și și-a depus candidatura la Primăria Mangalia.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 18.08.2020, 21:33

Mohammad Murad candidează la Primăria Mangaliei
Mohammad Murad deține lanțul de hoteluri Phoenicia - Facebook Mohammad Murad
  • Principalii săi contracandidaţi la Primăria Mangalia sunt actualul primar, liberalul Cristian Radu, şi candidatul PSD, Zanfir Iorguş
  • Mohammad Murad a venit în România în 1982 din Liban ca să studieze medicina şi a ajuns în prezent să fie unul dintre cei mai mari afaceriști din ţară

Preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad Murad, şi-a depus candidatura la Primăria Mangalia, după ce în urmă cu aproape trei săptămâni îşi anunţase candidatura la Primăria Constanţa.

Deși anunțase candidatura la Primăria Constanța la 1 august, cu ocazia inaugurării Complexului Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, Mohammad Murad s-a răzgândit şi marţi seara a mers la Biroul Electoral Municipal Mangalia pentru a-şi depunde candidatura ca independent. 

Principalii săi contracandidaţi la Primăria Mangalia sunt actualul primar, liberalul Cristian Radu, şi candidatul PSD, Zanfir Iorguş, care a mai condus municipiul timp de mai multe mandate.

Mohammad Murad a venit în România în 1982 din Liban ca să studieze medicina şi a ajuns în prezent să fie unul dintre cei mai mari afaceriști din ţară. Deține lanţul hotelier Phoe­nicia, cu mai multe unități de cazare pe litoralul Mării Negre, dar și în București. De asemenea, Murad şi familia sa au afaceri şi în domeniul imobiliar, mai deţin produ­cătorul de conserve Mandy Foods şi lanţul de restaurante Springtime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Mohammad Murad s-a răzgândit: candidează la Primăria Mangalia