Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nicușor Dan câștigă procesul cu ANI. Decizia este definitivă

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a câștigat procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI), care îl declarase în conflict de interese și în incompatibilitate. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) este definitivă.

de Redactia Observator

la 22.10.2024 , 13:49

Nicușor Dan câștigă procesul cu ANI. Decizia este defintivă Nicușor Dan câștigă procesul cu ANI. Decizia este defintivă - Profimedia

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a respins recursul formulat de ANI. Decizie este definitivă.

"Respinge cererea de suspendare a judecării cauzei până la soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate de către Curtea Constituţională, ca nefondată. Respinge excepţia lipsei de interes a recursului incident, ca nefondată. Cu majoritate: Respinge recursul principal declarat de recurenta-pârâtă Agenţia Naţională de Integritate împotriva Sentinţei civile nr. 1414 din data de 21 septembrie 2023 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondat. Cu unanimitate: Respinge recursul incident declarat de recurentul-reclamant Dan Nicuşor Daniel împotriva Sentinţei civile nr. 1414 din data de 21 septembrie 2023 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform art. 402 din Codul de procedură civilă, astăzi, 22 octombrie 2024. Cu opinia separată a doamnei judecător V. Dumitrache, în sensul admiterii recursului principal declarat de recurenta-pârâtă Agenţia Naţională de Integritate împotriva Sentinţei civile nr. 1414 din data de 21 septembrie 2023 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a Contencios Administrativ şi Fiscal, casării în parte a sentinţei recurate şi respingerii cererii de chemare în judecată formulate iniţial, ca nefondată" se arată în decizia ICCJ.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Ştiri politice » Nicușor Dan câștigă procesul cu ANI. Decizia este definitivă