Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nicușor Dan se autoizolează la domiciliu, împreună cu familia, din cauza coronavirusului

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei cu susținerea Partidului Național Liberal, a anunțat, în cursul zilei de vineri, că se autoizolează la domiciliu, împreună cu familia, din cauza coronavirusului.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.03.2020 , 15:18

Nicușor Dan se autoizolează după ce a participat la o ședință a Partidului Național Liberal
Nicușor Dan se autoizolează la domiciliu, din cauza coronavirusului - Facebook Nicușor Dan
  • Nicușor Dan se autoizolează la domiciliu, împreună cu familia, din cauza coronavirusului
  • Decizia, luată după ce a participat la o ședință a Partidului Național Liberal

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei cu susținerea Partidului Național Liberal, a anunțat, în cursul zilei de vineri, că se autoizolează la domiciliu, împreună cu familia, din cauza coronavirusului.

Nicușor Dan a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook, precizând că a luat această decizie după ce, la începutul săptămânii, a participat la ședința Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal alături de senatorul Vergil Chițac, parlamentar confirmat cu coronavirus.

Nicușor Dan rămâne izolat la domiciliu "până la stabilirea rezultatului testului".

Articolul continuă după reclamă

Acesta a dezvăluit și cum a evoluat discuția cu autoritățile, după ce și-a dat seama că s-ar putea să fie infectat cu coronavirus: "Am sunat la numărul unic de pe site-ul Ministerului Sănătății. Apelul meu a fost preluat în 7-8 minute și am vorbit cu o persoană amabilă și bine informată. Am fost direcționat către Direcția de Sănătate Publică din sectorul în care locuiesc".

Nicușor Dan a transmis și un mesaj către populație ținând să precizeze că "e important să ne păstrăm calmul și să respectăm regulile impuse de autorități. Sănătatea oamenilor din jur și în special a persoanelor vulnerabile depinde de acțiunea responsabilă a fiecăruia dintre noi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri politice » Nicușor Dan se autoizolează la domiciliu, împreună cu familia, din cauza coronavirusului