Antena Meniu Search
x

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, a fost dat dispărut

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, a fost dat dispărut de joi după-amiază. Poliția din Cluj-Napoca anunță că nu a mai fost găsit și nu răspunde la telefon.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 07.11.2019, 21:33

Ninel Peia într-o fotografie electorală
Ninel Peia a dispărut în Cluj, vineri după-amiază - Facebook/Ninel Peia

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, a fost dat dispărut de joi după-amiază. Poliția din Cluj-Napoca anunță că nu a mai fost găsit și nu răspunde la telefon.

Într-un comunicat, polițiștii anunță că Ninel Peia este de negăsit încă din noaptea de miercuri spre joi, când a părăsit hotelul în care se cazase în Cluj.

Cum a dispărut Ninel Peia

Dispariția candidatul la prezidențiale a fost raportată însă după-amiază, chiar de către SPP.

”În această dupa amiaza,  IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. In cauza se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale,  el fiind vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, transmit polițiștii clujeni.

Surse din anchetă spun că, pe camerele de supraveghere ale hotelului, Ninel Peia este văzut când iese din clădire. Purta un costum și părea calm.

Ce fac anchetatorii

Candidatul a fost dat în urmărire. Camerele de supraveghere din zonă sunt analizate și se fac audieri din rândul angajaților hotelului, dar și a apropiaților politicianului. Anchetatorii încearcă să refacă traseul urmat de dispărut.

Surse apropiate familiei spun că și în trecut au mai fost situații în care Ninel Peia a dispărut pentru perioade mai lungi de timp. Este însă pentru prima dată când dispariția i-a fost raportată la poliție.

Cine este Ninel Peia

Fost parlamentar PSD între 2012 - 2016, Ninel Peia are 50 de ani. El este candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019 din partea Partidului Neamul Românesc.

- Acest articol este în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, a fost dat dispărut