Antena Meniu Search
x

"Nu e bine să dăm detaliile adversarului". Reacţia lui Iohannis, întrebat despre sprijinul militar acordat Ucrainei

Președintele Klaus Iohannis evită să spună care este sprijinul militar acordat de România Ucrainei: „Nu este foarte bine în timp de război să dai prin media toate detaliile opozantului sau adversarului. Nu este nici logic, nici util”, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 17:21

Reacţia lui Iohannis, întrebat despre sprijinul militar acordat Ucrainei
Reacţia lui Iohannis, întrebat despre sprijinul militar acordat Ucrainei - Profimedia

„Un sprijin militar important”, spune Klaus Iohannis, întrebat ce sprijin militar va acorda România Ucrainei.

După ce se termină războiul se vor declara toate detaliile

El afirmă că, după ce se termină războiul, cu siguranță, se pot declara toate detaliile.

„Atunci când e nevoie să se detalieze, Ministerul Apărării va face aceste chestiuni, nu președintele României. Dar cred că a observat toată lumea că ieri (marți- n.r.), în conferința de presă, împreună cu președintele Zelenski am spus că România sprijină Ucraina umanitar, militar și așa mai departe. Eu consider că e un lucru bun, un lucru important... Ucraina luptă pentru libertate, pentru suveranitate, pentru teritoriu național și noi, care suntem pe flancul estic și știm cât de grea poate să fie această luptă, îi sprijinim pe ucraineni. Detalii despre aceste chestiuni nu dăm fiindcă nu este foarte bine în timp de război să dai prin media toate detaliile opozantului sau adversarului. Nu este nici logic, nici util. dar aceste chestiuni sunt foarte serioase, ele se negociază prin ministerele de resort și credem că și această colaborare e o bază serioasă pentru viitorul partenetriat strategic cu Ucraina”, încheie Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri politice » "Nu e bine să dăm detaliile adversarului". Reacţia lui Iohannis, întrebat despre sprijinul militar acordat Ucrainei