Antena Meniu Search
x

Video O nouă zi, o nouă variantă pentru demiterea premierului. Surse Observator: Mai mulţi semnatari ai moțiunii USR-AUR s-ar putea retrage

O nouă zi, o nouă variantă pentru demiterea premierului Florin Cîțu. Dacă ieri vorbeam de două moţiuni de cenzură împotriva guvernului Cîţu, mâine s-ar putea să nu avem niciuna. Potrivit surselor Observator, mai mulţi semnatari ai documentului USR-AUR s-ar putea retrage, iar conducerea Parlamentului ar constata astfel că nu există suficientă susţinere pentru a se ajunge la vot. Între timp, şi PSD s-a răzgândit. Nu mai depune propria moţiune mâine.

de Larisa Bernaschi

la 06.09.2021, 10:20

Vezi și

Dacă, duminică, social democrații erau convinși că își vor depune, luni, propria moțiune de cenzură și au suficient de mulți parlamentari pentru a face acest demers, astăzi lucrurile s-au schimbat.

Marcel Ciolacu a anunțat că, cel puțin deocamdată, nu vor depune moțiunea de cenzură și așteaptă să vadă ce se întâmplă mâine, în conducerea Parlamentului. Va fi o ședință la ora 12:00, în cadrul căreia, potrivit surselor Observator, vor constata cei din conducerea Parlamentului că nu mai există suficiente semnături pentru a susține moțiunea de cenzură depusă deja încă de vineri de cei de la USR PLUS și cei de la AUR. 

Potrivit acelorași surse, în acest moment se negociază cu parlamentari de la AUR fie să-și retragă semnăturile de pe această moțiune, fie se va constata mâine că unele semnături nu sunt legale. 

Așteptăm luni și demisia unor miniștri USR PLUS din cabinetul condus de Florin Cîțu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » O nouă zi, o nouă variantă pentru demiterea premierului. Surse Observator: Mai mulţi semnatari ai moțiunii USR-AUR s-ar putea retrage