Antena Meniu Search
x

PMP: Sorin Oprescu trebuie să demisioneze imediat

PMP cere demisia primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, după ce acesta a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

PMP cere demisia primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, după ce acesta a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. 

"Reținerea primarului general confirmă reflexele de mână lungă care au dominat clasa politica de tranziție. Primarul USL, Sorin Oprescu, a fost atât de sigur pe el încât a avut impresia ca poate face orice cu resursele Bucureștiului. E tot mai clar că ghilotina DNA este hotărâtă să smulgă din rădăcini acest reflex ticălos al tranziției. Un primar trebuie să răspundă doar în fața comunității care l-a ales, nu în fața unor grupuri de interese care îl transformă în slugă," a declarat președintele PMP, Eugen Tomac, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

PMP subliniază că Oprescu ''trebuie să demisioneze imediat'', înainte de a aduce un prejudiciu de imagine uriaș bucureștenilor.

''Sorin Oprescu trebuie să demisioneze imediat! Corupția la nivel înalt pare să nu aibă sfârșit în România. București, capitala României, este și ea afectată de corupție, la cel mai înalt nivel. Chiar primarul general al Capitalei, posibil candidat la un nou mandat din partea PSD, a fost reținut de către procurorii DNA, fiind prins în flagrant delict de luare de mită. Rezonanța internă și externă a acestui caz fără precedent, chiar și pentru o țară recunoscută pentru o administrație profund coruptă, îl obligă pe Sorin Oprescu să demisioneze imediat din funcția de Primar General, înainte de a aduce un prejudiciu de imagine uriaș bucureștenilor'', se mai arată în comunicatul PMP.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » PMP: Sorin Oprescu trebuie să demisioneze imediat