Antena Meniu Search
x

Premierul încurajează turismul în şi din ţara noastră: "România este o ţară sigură, membră a UE şi NATO"

Premierul Nicolae Ciucă a mulţumit oamenilor din turism şi HORECA pentru acordarea de sprijin refugiaţilor din Ucraina şi le-a transmis că România are toate garanţiile de securitate pentru a avea o activitate de turism, fiind o ţară sigură, membră a UE şi NATO.

de Redactia Observator

la 22.03.2022, 11:28

Nicolae Ciucă spune că România este o destinaţie turistică sigură
Nicolae Ciucă spune că România este o destinaţie turistică sigură - Gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, în intervenţia online la Conferinţa „Turism cu optimism”, organizată de Alianţa Pentru Turism, că întreg domeniul HORECA a avut o contribuţie consistentă în ceea ce priveşte măsurile pe care Guvernulul, cu mediul de afaceri, societatea civilă le-au luat pentru a acorda sprijinul refugiaţilor din Ucraina. El a ţinut să precizeze că ţara noastră este una sigură, în actualul context geopolitic.

Premierul a mulţumit reprezentanţilor din turism pentru implicarea în ajutorul dat refugiaţilor din Ucraina. 

Nicolae Ciucă a mai spus că în toate discuţiile pe care le-a avut cu cei din domeniu, concluzia a fost că nu este exploatat potenţialul turistic al României, şi a arătat că avem fonduri europene, de coeziune, care pot fi folosite. 

”Vă încurajerz să analizaţi care sunt elementele de linie pe care putem merge pentru a eficientiza tot ceea ce înseamnă partea de sprijin pentru HORECA şi turism”, a mai spus premierul

Pe acelaşi subiect

România, o destinaţie sigură pentru turism

Nicolae Ciucă a adăugat că ţara noastră este una sigură, în contextul războiului din Ucraina şi trebuie să îşi dezvolte toate elementele de potenţial în privinţa turismului. 

Este foarte important ca de la nivelul Guvernului, a celorlalte structuri, în turism să transmitem acest mesaj că România este o ţară sigură, membră a UE şi NATO şi are toate garanţiile de securitate pentru a avea o activitate de turism”, a spus premierul. 

Ciucă a afirmat că ”în PNRR, în toate proiectele Guvernului, prin banii de investiţii asiguraţi în buget şi programul de guvernare, nu urmăreşte decât să dezvolte această infrastructură”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că va intra România în Schengen şi cu graniţele terestre până la finalul anului?

Observator » Stiri politice » Premierul încurajează turismul în şi din ţara noastră: "România este o ţară sigură, membră a UE şi NATO"