Antena Meniu Search
x

Premierul Marcel Ciolacu, măsuri radicale pentru combaterea consumului de droguri sau a jucatului la păcănele

Premierul Marcel Ciolacu a avut, sâmbătă, o întâlnire cu liderii Partidului Social Democrat, ocazie cu care a anunţat că vrea măsuri radicale pentru combaterea consumului de droguri sau a acţiunii de a juca la păcănele.

de Redactia Observator

la 02.09.2023, 15:49

Marcel Ciolacu vrea măsuri radicale pentru combaterea consumului de droguri sau a jucatului la păcănele
Marcel Ciolacu vrea măsuri radicale pentru combaterea consumului de droguri sau a jucatului la păcănele - Facebook Marcel Ciolacu
  • Premierul Marcel Ciolacu vrea măsuri radicale pentru combaterea consumului de droguri sau a jucatului la păcănele.

Din păcate, în România a crescut în mod alarmant numărul tragediilor provocate de şoferi care se urcă băuţi sau chiar drogaţi la volan. De asemenea, a crescut şi numărul celor care au de suferit de pe urma unor acţiuni precum jucatul la "celebrele" păcănele.

Din acest motiv, premierul Marcel Ciolacu a anunţat, în timpul unei întâlniri avute sâmbătă, cu liderii Partidului Social Democrat, că îşi doreşte să se ia o serie de măsuri radicale pentru combaterea elementelor nocive.

S-au vehiculat mai multe variante, inclusiv posibilitatea ca cei care sunt prinşi beţi sau drogaţi la volan să rămână pietoni pentru o perioadă de 10 ani, iar maşinile să le fie confiscate.

Pe de altă parte, pentru combaterea acţiunii de a juca la păcănele s-a vehiculat posibilitatea ca instituţiile care deţin astfel de aparate sau care se ocupă, în general, cu organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, să fie mutate în afara oraşelor, pentru ca oamenii să aibă acces redus la astfel de instituţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Premierul Marcel Ciolacu, măsuri radicale pentru combaterea consumului de droguri sau a jucatului la păcănele