Antena Meniu Search
x

Preşedintele Iohannis, discurs la Adunarea Parlamentară a NATO. "În Afganistan, suntem al patrulea contributor ca număr de militari"

Preşedintele Klaus Iohannis ţine un discurs la Adunarea Parlamentară a NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, în deschiderea lucrărilor Adunării Parlamentare a NATO, că parteneriatele dintre statele membre trebuie să fie mai tari ca oricând. Iohannis a reluat afirmaţia conform căreia NATO nu reprezintă un inamic pentru Rusia, apreciind că pentru relaţia cu Fedraţia Rusă este necesară o strategie cuprinzătoare şi coerentă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"România si-a asumat rolul de naţiune-cadru pentru brigada de pe teritorul său. A lansat, de asemenea, o iniţiativă pentru a permite trupelor să se anteneze.

Avem un raport important la misiunile importante. Astfel, în Afganistan suntem al patrulea contributor ca număr de militari şi al doilea din punct de vedere al forţelor pentru operaţii speciale.

Oferim asistenţă concretă ţărilor partenere. Totodată, participăm la eforturile împotriva ISIS. Toate aceste contribuţii sunt o investiţie în propria noastră Securitate. Summitul NATO de anul viitor va fi o nouă etapă importantă pentru consilidarea măsurilor de siguranţă în Europa", a punctat Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri politice » Preşedintele Iohannis, discurs la Adunarea Parlamentară a NATO. "În Afganistan, suntem al patrulea contributor ca număr de militari"