Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moment amuzant pe litoral: ministrul turismului, asaltat de admiratoare care... nu știau cum îl cheamă!

Românii au continuat şi în această vară să treacă Dunărea pentru calitate bulgărească la preţuri mici. O migraţie nemotivată, spune însuşi ministrul Turismului. Oficialul a fost astăzi la Mamaia, la o întâlnire de partid la care a participat şi premierul. Admiratoarele au vrut să se fotografieze alături de Mircea Dobre, chiar dacă puţine au ştiut cine e.

de Redactia Observator

la 02.09.2017 , 21:03

O scenă amuzantă a fost surprinsă pe litoral: ministrul turismului, Mircea Dobre, a fost înconjurat de tinere admiratoare social-democrate. Întrebate însă de corespondentul Observator, Cristi Popovici, cine e oficialul, răspunsul nu a fost tocmai cel așteptat.

La întâlnirea de partid de la malul mării, Ministrul Turismului a făcut câteva fotografii cu tinerele social-democrate, care au reacționat însă neașteptat atunci când a venit o întrebare surpriză:

-Cine este domnul ministru?" 

Vezi și

-Nu m-aţi întrebat bine pe mine! a replicat, cu sinceritate, una dintre admiratoarele lui Mircea Dobre.

Pe acelaşi subiect

Martor la scenă, ministrul a afișat un zâmbet larg. A abordat în schimb și subiecte serioase și le-a adus o veste românilor - angajaţii de la stat ar putea primi, până la sfârşitul anului, vouchere de vacanţă.

"Fiecare instituţie îşi cunoaşte priorităţile cel mai bine, aş încât fiecare va decide dacă va da voucherele de vacanţă anul acesta, sau la anul, cand va fi obligat", a spus ministrul.

Deși statisticile arată că românii au preferat și în această vară litoralul bulgăresc, Mircea Dobre e de altă părere.

"Turismul din România este mult mai bine pus la punct decât cel din Bulgaria. Şi îmi asum acest lucru. Şi în calitatea serviciilor.", a susţinut ministrul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri politice » Moment amuzant pe litoral: ministrul turismului, asaltat de admiratoare care... nu știau cum îl cheamă!