Antena Meniu Search
x

Primar din Argeș, agresat în sediul instituției: "Sunt speriat. Nu mi s-a întâmplat în 21 de ani asemenea incident". Agresorul a fost reţinut

Primarul orașului Mioveni, din județul Argeș, a fost agresat de două persoane, în sediul instituției pe care o conduce. Unul dintre agresori, un bărbat de 55 de ani, din Mărăcineni, județul Argeș, a fost reținut pentru 24 de ore. 

de Redactia Observator

la 12.02.2022, 12:27

Vezi și

Agresiunea s-a produs vineri seara, în jurul orei 21.00, spun reprezentanții Poliției Argeș. Atât primarul, cât și alte două persoane, se aflau în sediul Primăriei orașului Mioveni.

Primar agresat în instituţie

„În jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că primarul localității ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituției. Polițiștii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări”, transmite Poliția Argeș.

În acest caz se fac verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Pe acelaşi subiect

Edilul spune că în cabinetul său a avut loc o scenă ca-n filmele cu mafioți. El a povestit că a văzut cum unul dintre bărbați, un fost afacerist local, a intrat și s-a așezat în birou. După câteva secunde a apărut în ușă un alt individ, care ar fi început să îl înjure. 

Ion Georgescu: A ieşit afară, am chemat paznicul, a fost o altercaţie în interior, după paznicul, şi cu mine l-am scos afară. Sunt speriat. Nu mi s-a întâmplat în 21 de ani asemenea incident.  

Bărbatul care l-ar fi lovit pe primar, Stelică Crăciun, este client vechi al poliţiştilor din oraş. 

Are mai multe dosare penale pentru violenţe comise în baruri ori pe stradă. Cu edilul spune că nu avea nimic de împărțit. Ba, mai mult, jură că el ar fi victimă.

Client vechi al poliţiştilor

Stelică Crăciun: Când m-a văzut primarul, ştiind că i-am făcut mai multe plângeri, a sărit la mine, mi-a băgat mâna în gât: ieşi afară tâlharule din primarie! Nu l-am agresat, nu l-am înjurat, nu i-am zis abslout nimic. 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum doi indivizi doi rămân în maşină și alți doi pleacă spre intrarea în Primărie. O altă cameră i-ar fi surprins în momentul în care intrau în biroul primarului, iar apoi pe paznic cum fuge să îl ajute.

Florin Popa, purtător cuvânt IPJ Argeş: Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. 

Primarul crede că cei doi bărbați erau sub influenţa alcoolului când au intrat peste el. Cât despre faptul că știau că este la birou la o oră atât de târzie, edilul susține că în oraș se știe de mulţi ani că stă peste program.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Primar din Argeș, agresat în sediul instituției: "Sunt speriat. Nu mi s-a întâmplat în 21 de ani asemenea incident". Agresorul a fost reţinut