Antena Meniu Search
x

Primarul din Râmnicu Vâlcea dă în judecată statul român şi cere 10,5 milioane de euro despăgubiri

Mircia Gutău, primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, a deschis acţiune în instanţă împotriva statului român şi a cerut o despăgubire de 10,5 milioane de euro.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.04.2019, 23:33

Primarul din Râmnicu Vâlcea a dat în judecată statul român, cere 10,5 milioane de euro despăgubiri - Youtube

Mircia Gutău, primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, a deschis acţiune în instanţă împotriva statului român şi a cerut o despăgubire de 10,5 milioane de euro.

Mircia Gutău a fost achitat într-un dosar în care a fost acuzat de procurorii DNA că a pretins suma de 50.000 euro pentru eliberarea unui certificat de urbanism pentru un teren situat în municipiul Râmnicu Vâlcea. Procesul s-a întins de-a lungul a 12 ani.

Primarul din Râmnicu Vâlcea a dat în judecată statul român, cere 10,5 milioane de euro despăgubiri

Octavian Fieroiu, avocatul lui Mircia Gutău, a precizat că despăgubirea de 10,5 milioane de euro reprezintă daunele morale, suferinţele şi umilinţele prin care a trecut primarul în toţi aceşti 12 ani, dar şi familia sa. 

Avocatul precizează că acţiunea se îndreaptă către procurorii şi judecătorii care au greşit, din dorinţa ca cei care au greşit să plătească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Primarul din Râmnicu Vâlcea dă în judecată statul român şi cere 10,5 milioane de euro despăgubiri