Antena Meniu Search
x

Primarul din Buzău vrea ca oraşul să devină al şaptelea ca mărime din România. Marcel Ciolacu: "Hai să facem Buzăul mare"

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a inițiat un referendum pentru alipirea de municipiu a unei comune limitrofe. Acesta beneficiază de susţinerea liderului PSD, Marcel Ciolacu.

De Cornel Preda la 02.08.2021, 15:40
Colaj cu Marcel Ciolacu, lider PSD, şi o hartă pe care apar oraşul Buzău şi comuna Ţinteşti
Marcel Ciolacu, liderul PSD, susţine lărgirea administrativă a Băzului - Facebook
  • Marcel Ciolacu spune că demersul este unic în România
  • Comuna Țintești este formată din satele Maxenu, Odaia Banului, Pogonele și Țintești (reședința)

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, a anunţat că îl susţine pe primarul Constatin Toma în demersul de a uni Buzăul cu comuna Ţinteşti. "Hai să facem Buăzul mare", i-a tranmis Marcel Ciolacu.

„Îl susțin 100% pe Constantin Toma în realizarea obiectivului de unire a Buzăului cu comuna Țintești! O șansă imensă de dezvoltare pentru un municipiu de top va fi referendumul din 26 septembrie privind unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești!

O șansă în plus pentru buzoieni de a avea acces la mai multe investiții și locuri de muncă! De aceea îi îndemn pe toți să spună <Da> demersului inițiat de primarul Constantin Toma! Îi îndemn să îi ofere toate instrumentele necesare pentru a duce Buzăul la următorul nivel de dezvoltare”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Buzău ar deveni al şaptelea oraş ca suprafaţă din România

Pe acelaşi subiect

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a inițiat un referendum pentru alipirea de municipiu a unei comune limitrofe, prin care doreşte astfel să ajungă pe locul șapte ca suprafață administrativă, peste oraşe precum Timișoara, Oradea, Iași și Craiova.

Realizările de până acum sunt o garanție că și Referendumul din 26 septembrie reprezintă un nou pas în atingerea potențialului uriaș de dezvoltare pe care îl are Buzăul. Și aici nu vorbim doar de dublarea teritoriului! Vor fi locuri de muncă mai bine plătite, vor putea fi înființate parcuri industriale pe traseul viitoarei Autostrăzi A7 (Ploiești - Buzău - Pașcani – Siret) și construit un spital municipal care să deservească toți locuitorii județului!

Este un demers unic la nivel național și sunt mândru de primarul Constantin Toma! Este un pionier al adevăratei reforme administrative din România! Modelul său poate inspira și alți primari din România să identifice soluții similare pentru a crește accesul locuitorilor la bunăstare. Hai să facem Buzăul mare”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Comuna Țintești este formată din satele Maxenu, Odaia Banului, Pogonele și Țintești (reședința).

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Primarul din Buzău vrea ca oraşul să devină al şaptelea ca mărime din România. Marcel Ciolacu: "Hai să facem Buzăul mare"

Breaking News

Măriri de salarii pentru bugetari de la 1 ianuarie. Ce creșteri le pregătesc guvernanții

Măriri de salarii pentru bugetari de la 1 ianuarie. Ce creșteri le pregătesc guvernanții