Antena Meniu Search
x

Procuror revocat de Kovesi, în audienţă la ministrul Tudorel Toader

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a ajuns miercuri la Ministerul Justiţiei pentru a avea o întâlnire cu ministrul Tudorel Toader.

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a ajuns miercuri la Ministerul Justiţiei pentru a avea o întâlnire cu ministrul Tudorel Toader.

UPDATE 10:20 Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a afirmat, după întâlnirea cu Tudorel Toader, că i-ar fi spus ministrului că un procuror revocat din Direcţia Naţională Anticorupţie nu este un procuror lipsit de drepturi, acesta având dreptul la viaţă şi de a profesa.

   'Un procuror revocat din DNA nu este un procuror lipsit de drepturi. Are dreptul la viaţă, are dreptul de a profesa, are dreptul de a fi cercetat cu respectarea principiilor legale, dar cu respectarea principiului parţialităţii, al echităţii, al dreptului la apărare', a spus Mihaiela Moraru Iorga.

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a ajuns miercuri dimineaţă la Ministerul Justiţiei pentru a avea o întâlnire cu ministrul Tudorel Toader, la intrare spunându-le jurnaliştilor că este vorba de o audienţă. 

'Este o audienţă. Cineva îmi spunea ieri că atât cât trăim trebuie să credem în dreptate. Dacă nu credem în dreptate, nu avem pentru ce trăi.(...) Trăiesc, deci o să lupt', le-a declarat Mihaiela Moraru Iorga jurnaliştilor la intrarea în Ministerul Justiţiei.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri politice » Procuror revocat de Kovesi, în audienţă la ministrul Tudorel Toader