Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi proteste anti-guvernamentale în Bucureşti, la Parlament, şi în ţară, contra modificării legilor justiţiei

Aproximativ 100 de oameni s-au adunat la un nou protest în faţa Parlamentului, care continuă dezbaterile pe legile justiţiei.

de Redactia Observator

la 07.12.2017 , 21:20

Un nou protest a fost organizat în faţa Parlamentului, contra modificării legilor justiţiei - Facebook

Aproximativ 100 de oameni s-au adunat la un nou protest în faţa Parlamentului, care continuă dezbaterile pe legile justiţiei. De asemenea, câteva sute de persoane protestează la Sibiu şi la Timişoara.

Protestatarii antiguvernamentali adunaţi în faţa Parlamentului au venit cu vuvuzele şi au fost auziţi scandând "Hoţii". Un număr mai mic de jandarmi a fost mobilizat faţă de miercuri seara, când s-au produs şi incidente.

Proteste au fost organizate şi la Sibiu şi Timişoara.

Articolul continuă după reclamă

La Sibiu, peste două sute de persoane s-au strâns în apropierea zonei centrale, în faţa Magazinului Dumbrava. Manifestanţii au pornit în marş pe câteva dintre arterele principale ale oraşului, cerând retragerea pachetului legilor justiţiei din Parlament şi alegeri anticipate.

La Timişoara, aproximativ o sută de oameni s-au adunat în Piaţa Libertăţii, pentru a protesta faţă de modificarea legilor justiţiei. Apelul a fost făcut pe Facebook, iar protestatarii poartă steaguri tricolore şi câteva pancarte cu mesaje precum "Toţi pentru Justiţie". 

Miercuri seara, aproximativ 400 de oameni au fost în Bucureşti, în faţa Parlamentului, pentru a protesta faţă de modificările aduse legilor justiţiei.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri politice » Noi proteste anti-guvernamentale în Bucureşti, la Parlament, şi în ţară, contra modificării legilor justiţiei