Antena Meniu Search
x

PSD Constanța a depus o plângere penală, după ce un candidat la primăria Năvodari ar fi dat bani alegătorilor, printr-un intermediar

Organizația PSD Constanța a anunțat că a depus o plângere penală, după ce un candidat la funcția de primar al orașului Năvodar ar fi oferit bani persoanelor care se îndreptau spre secțiile de votare, printr-un intermediar.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.09.2020, 16:52

ștampilă de vot
Candidat la primăria Năvodari, acuzat că ar fi dat bani persoanelor ce se îndreptau spre secțiile de vot, prin intermediari - Inquam Photos / Octav Ganea (imagine ilustrativă)
  • Candidatul acuzat că a oferit bani alegătorilor, de la partidul Neamul Românesc
  • PSD Constanța anunță că a pus la dispoziția organelor de cercetare dovezi foto și video

Reprezentanții Partidului Social Democrat, filiala Constanța, susțin că au filmări și fotografii care să probeze acuzațiile, precizând că le-au pus la dispoziția anchetatorilor.

"Reprezentanţii PSD au formulat o plângere penală la Poliţia Năvodari, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de oferire de mită electorală. Plângerea a fost întemeiată pe baza probelor furnizate organelor de anchetă, sub forma unor filmări şi fotografii, în care se observă clar cum reprezentantul unui candidat al unui partid politic la funcţia de primar al oraşului Năvodari, îmbrăcat chiar cu un tricou purtând însemnele partidului Neamul Românesc, oferă bani unor persoane aflate în drum spre secţiile de votare", a transmis PSD Constanţa.

Poliţiştii au început verificările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » PSD Constanța a depus o plângere penală, după ce un candidat la primăria Năvodari ar fi dat bani alegătorilor, printr-un intermediar