Antena Meniu Search
x

PSD ar putea cere renumărarea voturilor în București. Firea: "Eram cu câteva procente peste domnul Dan şi deodată totul s-a schimbat"

Gabriela Firea a anunțat că PSD analizează posibilitatea de a cere renumărarea voturilor din Bucureşti. Ea spune că la un moment dat îl depășise pe Nicușor Dan la numărul de voturi, apoi totul s-a schimbat ca și când cineva ar fi apăsat un buton.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.09.2020, 23:53

Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale 2020, în fața lui Nicușor Dan
Gabriela Firea a invocat anumite nereguli în procesul de numărare a voturilor - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Gabriela Firea a invocat nereguli la numărătoarea voturilor
  • PSD verifică toate documentele și ar putea cere o renumărare a voturilor

"Am decis de comun acord  ca astăzi şi inclusiv în această noapte să se verifice procesele verbale, încheierile acestora, corespondenţa sau nu a cifrelor cu ceea ce apare pe site-ul AEP. Dincolo de mine de a spune clar în această seară că ne-am decis deja să contestăm - acest lucru îl va anunţa mâine preşedintele partidului, domnul Marcel Ciolacu, în urma verificărilor pe care le mai facem în această seară – există totuşi semne că rezultatul nu este chiar întocmai cu realitatea şi poate se leagă cu ceea ce s-a întâmplat în ziua alegerilor când la prânz eram cu câteva procente peste domnul Dan şi deodată în două trei ore totul s-a schimbat ca şi cum a apăsat cineva pe un buton", a declarat Firea, la România TV.

Gabriela Firea a precizat că nu dorește să se antepronunțe, însă, în funcție de ce se descoperă la analiza documentelor, se va lua o decizie.

"Nu vreau să mă antepronunţ, numărăm în această, noapte şi mâine (miercuri – n.r.) în funcţie de ceea ce identificăm, prezentăm conducerii partidului şi vom lua o decizie în acest sens. Dacă sunt suficiente indicii cu siguranţă că vom solicita renumărarea voturilor", a spus Firea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » PSD ar putea cere renumărarea voturilor în București. Firea: "Eram cu câteva procente peste domnul Dan şi deodată totul s-a schimbat"