Antena Meniu Search
x

Rafila, despre certificatul verde: "Dacă e aprobat săptămâna viitoare şi se dă un termen de introducere de 2-3 săptămâni, ne apropiem de finalul valului 5"

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat că dacă certificatul verde ar fi aprobat săptămâna viitoare şi ar fi dat un termen de trei sau patru săptâmâni pentru introducerea acestuia, România se va apropia probabil de zona de descreştere a cazurilor, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 10.01.2022, 07:57

Rafila, despre certificatul verde: "Dacă e aprobat săptămâna viitoare şi se dă un termen de introducere de 2-3 săptămâni, ne apropiem de finalul valului 5"
- Shutterstock

Alexandru Rafila a fost întrebat dacă mai este folosit proiectul privind certificatul verde. “Dacă el e aprobat să spunem săptămâna viitoare, dacă avem noi doi multă imaginaţie şi este aprobat săptămâna viitoare şi se dă un termen de introducere de două, trei, patru săptămâni, ne apropiem probabil de zona de descreştere”, a afirmat ministrul Sănătăţii la Antena 3.

Întrebat dacă Florin Cîţu ştie acest lucru pentru că ar fi afirmat că doreşte să fie aprobat cât mai repede, Alexandru Rafila a răspuns: “Am fost întrebat dacă eu sprijin proiectul iniţial al domnului preşedinte Cîţu, care era extins nu numai la personalul medical, cred că mai era la câteva categorii”. „Înţeleg că a vrut să-l extindă, nu ştiu detalii, că nu am avut acces la aceste informaţii, dar ştiu că vrea să-l extindă şi la alte categorii, era o discuţie dacă numai la stat sau numai la privat. Mi se pare o chestiune care nu are niciun sens pentru că virusul nu cred că ştie dacă cineva e angajat în sectorul public sau în sectorul privat”, a mai spus ministrul Sănătăţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Rafila, despre certificatul verde: "Dacă e aprobat săptămâna viitoare şi se dă un termen de introducere de 2-3 săptămâni, ne apropiem de finalul valului 5"