Antena Meniu Search
x

Ramona Ioana Bruynseels, mesaj de suflet la întoarcerea acasă

Ramona Ioana Bruynseels a transmis mesaj de suflet la întoarcerea acasă, aflată la evenimentul de lansare al proiectului său politic, la Cluj.

de Redactia Observator

la 29.10.2019, 15:06

Vezi și

Ramona Ioana Bruynseels a transmis mesaj de suflet la întoarcerea acasă, aflată la evenimentul de lansare al proiectului său politic, la Cluj.

”Sunt acasă. Nu în calitate de copil născut la Cluj, ci într-o calitate la care am visat, dar nu am îndrăznit să visez prea tare: candidat la alegerile prezidențiale” a transmis Ramona Ioana Bruynseels, la evenimentul de lansare al proiectului său politic, la Cluj.

”În ciuda tuturor greutăților am știut înainte de toate că sunt româncă și că eu cred în Dumnezeu (…) Credeam că dacă mă rog la bunul Dumnezeu, sunt cuminte și îi ajut pe cei din jur, nu voi mai fi doar un copil fără tată, ci voi fi un om bun, apreciat de cei din jur, un om care va reuși să schimbe în bine viețile celor din jur. De aceea sunt aici, din respect și recunoștință față de mama mea, față de bunicii mei, față de profesorii mei, de prietenii mei, de toți cei care au contribuit la ceea ce sunt eu astăzi” a spus, cu lacrimi în ochi, candidatul umaniștilor la alegerile prezidențiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Ramona Ioana Bruynseels, mesaj de suflet la întoarcerea acasă