Antena Meniu Search
x

Războiul declaraţiilor a început între Rusia şi România

Războiul declaraţiilor a început între Rusia şi România. Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a făcut noi ameninţări, pe contul lui de Twitter.

Vezi și

 Războiul declaraţiilor a început între Rusia şi România. Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a făcut noi ameninţări, pe contul lui de Twitter.

A scris " Da, domnilor români, vă vom explica cine sunteţi şi ce credem despre voi!" Preşedintele Traian Băsescu a reacţionat şi a spus că Rogozin a băut probabil prea multă vodcă. Ieri, vicepremierul rus a ameninţat că va folosi un bombardier ca să survoleze România.

Vicepremierul Dmitri Rogozin este unul dintre liderii ruşi care au primit sancţiuni din partea Uniunii Europene, după intervenţia rusă în Crimeea şi anexarea ei la Federaţia Rusă.

Asta, însă, nu l-a împiedicat să ameninţe România pe contului lui de Twitter, după ce autorităţile române nu au permis avionului în care se afla oficialul de la Moscova să survoleze România la întoarcerea dintr-o vizită în Transnistria.

De asemenea, la câteva ore distanţă, Rogozin mai spunea: "Acum aştetăm cu nerăbdare vizita unei delegaţii a autorităţilor române şi ale Republicii Moldova în Moscova." Până la urmă, oficialul rus Dmitri Rogozin a ajuns la Moscova cu un avion de linie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Războiul declaraţiilor a început între Rusia şi România