Antena Meniu Search
x

România fără premier, în zi istorică. Prim-ministrul japonez Shinzo Abe nu a mai ajuns la Guvern (Video)

Cel mai longeviv premier al Japoniei este pentru prima dată la Bucureşti. Un moment extrem de important pentru economia ţării, umbrit de haosul politic.

Vezi și

Scandalul politic a compromis o vizită istorică. Astăzi, cel mai longeviv premier din istoria Japoniei este pentru prima dată la Bucureşti. Un moment extrem de important pentru economia ţării, umbrit de haosul politic.

Premierul japonez a venit, şi nu singur, ci însoţit de oameni de afaceri care vor semna contracte importante cu noi, dar nu a avut cine să-l întâmpine! Omologul său ar fi trebuit să se ocupe de asta, doar că omologul nu exista. De altfel, Shinzo Abe nici nu mai mers la Guvern, ci şi-a trimis doar delegaţia.

Oficialul este într-un turneu în mai multe ţări din Estul Europei în contextul în care Japonia încearcă să obţină sprijin pentru politica sa fermă faţă de Coreea de Nord. Abe este cel mai longeviv premier din istoria Japoniei, aflându-se la cel de-al treilea mandat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » România fără premier, în zi istorică. Prim-ministrul japonez Shinzo Abe nu a mai ajuns la Guvern (Video)