Antena Meniu Search
x

Declaraţie de război în interiorul PSD! A apărut scrisoarea prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea

Declaraţia de război din PSD s-a făcut astăzi negru pe alb, printr-o scrisoare în care se cere răspicat demisia imediată a lui Liviu Dragnea. Şi din fruntea partidului, şi de la conducerea Camerei Deputaţilor. Oficial, doar trei lideri, printre care şi Gabriela Firea, semnează mesajul plin de reproşuri. Neoficial, ar fi zeci de voci care condamnă, printre altele, problemele penale ale şefului PSD. 

Vezi și

Declaraţia de război din PSD s-a făcut astăzi negru pe alb, printr-o scrisoare în care se cere răspicat demisia imediată a lui Liviu Dragnea. Şi din fruntea partidului, şi de la conducerea Camerei Deputaţilor. Oficial, doar trei lideri, printre care şi Gabriela Firea, semnează mesajul plin de reproşuri. Neoficial, ar fi zeci de voci care condamnă, printre altele, problemele penale ale şefului PSD. În faţa atacurilor venite din partea colegilor săi, Liviu Dragnea a convocat de urgenţă CEX-ul partidului, pentru vineri. 

Epistola, aşa cum o numeşte Liviu Dragnea, e semnată de vicepreşedinţii Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu. Împreună, cei trei au pus pe foaie nouă dintre cele mai mari nemulţumiri pe care le au la adresa liderului PSD, căruia îi cer să renunţe la toate funcţiile.

Cei trei semnatari spun că se bazează pe sprijin din toată ţara, după ce PSD s-ar fi prăbuşit în sondaje, de la 47% la cel mult 30% intenţie de vot, tocmai din cauza conducerii, susţin ei.

În plus, se mai arată în scrisoare, PSD se află într-un război permanent cu o parte importantă a societății românești: Președintele României, partidele politice din opoziție, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civilă.

Pe acelaşi subiect

Firea, Stănescu şi Ţuţuianu mai spun că partidul este condus într-un mod discreționar. Şi propun ca Viorica Dăncilă să-i ia locul lui Dragnea, cel puţin provizoriu.

Scrisoarea care îi declară război lui Liviu Dragnea a împărţit deja partidul în două.

Scrisoarea apare chiar în ziua în care s-a stabilit primul termen în apelul lui Liviu Dragnea, la condamnarea de 3 ani şi jumatate de închisoare în dosarul angajărilor fictive. El va apărea în faţa judecătorilor pe 8 octombrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Declaraţie de război în interiorul PSD! A apărut scrisoarea prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea