Antena Meniu Search
x

Iohannis și Dăncilă, la aceeași masă. Șeful statului a solicitat întrevederea cu premierul României

În plină agitaţie pe scena politică, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncila se vor aşeza la aceeaşi masă. Întâlnirea va avea loc mâine la Palatul Cotroceni.

Vezi și

În plină agitaţie pe scena politică, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncila se vor aşeza la aceeaşi masă. Întâlnirea va avea loc mâine la Palatul Cotroceni. Administraţia Prezidenţială a precizat că şeful statului a invitat-o pe Viorica Dăncilă la discuţii.

Totul a pornit de la o informaţie apărută în spaţiul public potrivit căreia Guvernul pregătea o ordonanţă de urgenţă pentru graţiere şi amnistie pentru şedinţa de astăzi.

Se vehicula chiar că preşedintele intenţionează să participe la şedinţa Executivului. Nu s-a întamplat nimic din toate acestea, însă şeful statului i-a telefonat premierului Viorica Dăncilă.

Surse spun că preşedintele Klaus Iohannis a solicitat o întâlnire care să aibă loc astăzi. Din cauza agendei mult prea încărcate a premierului, întrevederea a fost stabilită pentru mâine. 

Cel mai probabil cei doi vor clarifica subiectul graţierii şi amnistiei. Nu este exclus însă ca Viorica Dăncilă să îi transmită preşedintelui mesajul primit săptămâna trecută de la oficialii europeni de la Bruxelles, care sunt nemulţumiţi de permanenta lupta politică din România, asta mai ales în contextul în care anul viitor ţara noastra va deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Iohannis și Dăncilă, la aceeași masă. Șeful statului a solicitat întrevederea cu premierul României