Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Stelian Ion, la plecarea de la Ministerul Justiției: "Florin Cîțu are respect redus față de lege și Constituție"

Ministrul demis al Justiţiei, Stelian Ion, a declarat la plecarea de la minister, că pleacă cu fruntea sus şi a lansat o serie de critici la adresa lui Florin Cîțu.

de Redactia Observator

la 02.09.2021 , 19:10

"Plec cu fruntea sus, am făcut ce trebuia să fac. SIIJ blocată opera UDMR-ului și a neimplicării altor lider politici. Îl critică pe Cîţu. Motivele remanierii sunt unele care nu au fost explicitate. Pretexte. 

Proiectul nu a ajuns la Ministerul Justiţiei pentru a fi avizat. Proiect păgubos pentru România nici vorbă de dezvoltare. O invitație de furt din banul public. Cîţu nu este un partener loial, nu este un lider care să unească. Cîţu are respect redus faţă de lege, faţă de Constituţie.

Poate că lucrurile întâmplate în trecutul îndepărtat apropiat sunt relevante pentru intoleranţă la respectarea regulilor. Premierul trebuie să plece. Aşa nu mai poate continua această coaliție", a declarat Stelian Ion. 

Vezi și

Cîţu trebuie să devină istorie

Stelian Ion l-a avut alături pe Dan Barna, care a subliniat că Florin Cîțu "trebuie să devină istorie, cu o poză frumoasă pe holul Guvernului".

"Sunt alături de colegul și prietenul meu. Ceea ce am văzut ieri acuzații ridicole pe SIIJ. Vinovat că nu a dat aviz pe un document care nu a ajuns la Ministerul Justiţiei arată că actualul cabinet nu mai poate să continue. Nu mai are sprijin politic. În zilele următoare depunem moțiune de cenzură, sperăm să devină un premier istoric. Așteptam ca PNL sa propună un om serios un om competent".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri politice » Stelian Ion, la plecarea de la Ministerul Justiției: "Florin Cîțu are respect redus față de lege și Constituție"