Antena Meniu Search
x

Traian Băsescu ar urma să candideze pentru un loc în Parlamentul de peste Prut

Fostul şef de stat al României, Traian Băsescu, ar putea candida în cadrul alegerilor parlamentare de anul viitor din Republica Moldova, declară avocatul său.

Fostul şef de stat al României, Traian Băsescu, ar putea candida în cadrul alegerilor parlamentare de anul viitor din Republica Moldova, declară avocatul său Andrei Bivol, împuternicit pe dosarul care vizează retragerea cetățeniei moldovenești de către liderul de peste Prut, Igor Dodon.

Fostul președinte al României şi-a exprimat intenţia de a candida în cadrul alegerilor parlamentare de anul viitor din Republica Moldova dacă procesul privind cetățenia sa moldovenească va fi finalizat.

Din câte ştiu eu da, el dorește să candideze, dar ar trebui să îl întrebați pe el. Decizia de a candida la alegerile parlamentare va fi luată după deciziile hotărârilor de fond”, a declarat avocatul Andrei Bivol pentru Independent.md.

Igor Dodon a semnat încă din primele zile ale anului 2017 decretul prin care fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, îi e retrasă cetăţenia Republicii Moldova, pe care o dobândise cu doar câteva luni în urmă. Liderul de peste Prut a susţinut atât pe Facebook, cât şi la o conferinţă pe malul râului Nistru, că a contribuit personal la retragerea cetăţeniei lui Băsescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Traian Băsescu ar urma să candideze pentru un loc în Parlamentul de peste Prut