Antena Meniu Search
x

Video Traian Băsescu, la un pas de evacuare forţată din vila RA-APPS. Fostul preşedinte spune că apartamentul pe care şi l-a cumpărat nu e racordat la utilităţi

Traian Băsescu e la un pas să fie evacuat din vila de protocol. RA-APPS a anunţat oficial că fostul şef al statului nu a respectat termenul legal de 60 de zile ca să părăsească locuinţa. Trebuia deja să fi eliberat casa acum două zile.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 26.05.2022, 10:22

Vezi și

Dacă Traian Băsescu nu respectă notificarea RA-APPS, atunci s-ar putea trece la evacuare pentru că s-a făcut această notificare prin executor judecătoresc. Astăzi, 25 mai, Traian Băsescu declara în faţa presei că a primit notificarea dar nu este trecut niciun termen limită, iar apartamentul pe care şi l-a cumpărat şi în care trebuie să se mute nu este deocamdată racordat la utilităţi. Fostul preşedinte a mai precizat şi că nici nu i-a ajuns toată mobila comandată şi speră la evacuare civilizată.

Traian Băsescu a primit această vilă de protocol după ultimul mandat de preşedinte în 2015, însă acest privilegiu l-a pierdut o dată cu decizia dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin care a fost declarat colaborator al fostei Securităţi sub numele conspirativ "Petrov". Nu este singurul privilegiu pe care l-a pierdut: fostul preşedinte a pierdut şi protecţia SPP, precum şi indemnizaţia lunară. Traian Băsescu spunea că va ataca decizia la CEDO.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri politice » Traian Băsescu, la un pas de evacuare forţată din vila RA-APPS. Fostul preşedinte spune că apartamentul pe care şi l-a cumpărat nu e racordat la utilităţi