Antena Meniu Search
x

Traian Băsescu, reacţie după ce Dumitru Dragomir a fost achitat: 'Mulţi mă veţi critica, dar nu pot să n-o spun'

Traian Băsescu a reacţionat pe reţelele de socializare, astăzi, după ce Dumitru Dragomir a fost achitat definitiv într-un dosar în care, în primă instanţă, a fost condamnat la 7 ani de închisoare.

Traian Băsescu, reacţie după ce Dumitru Dragomir a fost achitat
Traian Băsescu, reacţie după ce Dumitru Dragomir a fost achitat - Arhivă

Traian Băsescu a reacţionat pe reţelele de socializare, astăzi, după ce Dumitru Dragomir a fost achitat definitiv într-un dosar în care, în primă instanţă, a fost condamnat la 7 ani de închisoare.

Băsescu l-a felicitat pe Mitică Dragomir pentru victoria din instanţă şi a precizat că 'fotbalul românesc are nevoie şi de nebuni ca el'.

Dumitru Dragomir a fost achitat definitiv, astăzi, de Curtea de Apel Bucureşti într-un dosar de delapirare, evaziune fiscală şi spălare de bani în care, în primă instanţă, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 7 ani de închisoare.

"Salut Mitică Dragomir ! Mulţi mă veţi critica, dar nu pot să n-o spun public : mă bucur pentru Mitică Dragomir. După 10 ani de hărţuire prin instanţe azi a fost achitat după ce în primă instanţă primise 7 ani de puşcărie. Are gura mare, ştie meseria fotbalului şi şi-a pus toată preacurvia adunată în fotbalul românesc în slujba cluburilor. Salut Mitică Dragomir ! Fotbalul românesc are nevoie şi de “nebuni” ca el", a scris Băsescu pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Traian Băsescu, reacţie după ce Dumitru Dragomir a fost achitat: 'Mulţi mă veţi critica, dar nu pot să n-o spun'