Antena Meniu Search
x

Tudorel Toader, primele declaraţii după remaniere: "Nu poți mulțumi pe toată lumea"

Tudorel Toader a declarat, în această dimineaţă, că premierul Viorica Dăncilă nu i-a cerut demisia, cerându-i să aprecieze dacă e cazul să recurgă la această măsură. 

de Redactia Observator

la 18.04.2019, 08:46

Tudorel Toader susține că premierul nu i-a cerut demisia, cerându-i să aprecieze dacă e cazul să recurgă la această măsură - Hepta

Tudorel Toader a declarat, în această dimineaţă, că premierul Viorica Dăncilă nu i-a cerut demisia, cerându-i să aprecieze dacă e cazul să recurgă la această măsură. 

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a explicat că a discutat aseară cu premierul Viorica Dăncilă, cea care nu i-a cerut să demisioneze, dar din moment ce au fost trimise propunerile noilor miniștrii la Cotroceni, demisia lui rămâne fără obiect.

”La momentul în care am stabilit că voi merge la 9.30, nu se trimiseseră la Cotroceni propunerile", a declarat Tudorel Toader.

"Premierul are rolul decisiv în procedura de revocare/numire a unui ministru. Eu am deplina convingere că Guvernul României nu aparține nici președintelui, nici Parlamentului. Bineînțeles, primești voul de încredere în Parlament, dar convingerea mea este că voința primului ministru nu că primează, este decisivă în privința remanierii", a continuat ministrul Justiţiei.

Toader: Niciodată nu poți să mulțumești pe toată lumea

„Eu am fost doi ani și două luni ministru al Justiției. Spunea cineva că aș fi undeva peste jumătatea mandatului. Prin urmare, eu cred că mi-am îndeplinit obligațiile. Niciodată nu poți să mulțumești pe toată lumea și plec mulțumit de experiența pe care am dobândit-o. Sigur că n-am venit la minister să dobândesc experiență.

Am venit la minister să pun în aplicare experiența pe care am avut-o, pe care o am de fost judecător CCR. A fost o echipă frumoasă, am făcut parte din trei guverne. Eu am avut continuitate, am fost onorat și categoric nu poți mulțumi pe toată lumea”, a spus Toader.

Întrebat dacă, în culise, au fost presiuni asupra sa, Tudorel Toader nu a infirmat și a sugerat că va spune în viitor întreaga istorie. ”Nu vă voi răspunde, aici, acum”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Tudorel Toader, primele declaraţii după remaniere: "Nu poți mulțumi pe toată lumea"