Antena Meniu Search
x

Tudorel Toader, despre o posibilă remaniere din Guvern: "Niciun ministru nu e bătut in cuie"

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat privind o eventuală remaniere din Guvernul Dăncilă că niciun ministru nu e bătut in cuie.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat privind o eventuală remaniere din Guvernul Dăncilă că niciun ministru nu e bătut in cuie.

Întrebat dacă se consideră un ministru remaniabil, Tudorel Toader a declarat că niciun ministru nu e de neschimbat.

"Niciun ministru nu e bătut in cuie, nu e de neschimbat. Pe cale de consecinţă, orice ministru este remanibil, orice ministru la un moment dat poate fi remaniat ", spune ministrul.

După CEx-ul PSD, Liviu Dragnea a declarat că îl susţine în continuare pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, inclusiv în ceea ce priveşte revocarea procurorului general, Augustin Lazăr, procedura care, spune Dragnea, trebuie dusă la capăt.

Referitor la posibila remaniere a ministrului Justiţiei având în vedere că postul este asumat de PSD, Dragnea a spus că nu vede nicio problemă în faptul că social-democraţii îşi arată aprecierea faţă de un ministru ALDE.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şeful PSD a precizat că săptămâna viitoare ar urma să aibă loc o nouă şedinţă CEx pentru a discuta despre remaniere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri politice » Tudorel Toader, despre o posibilă remaniere din Guvern: "Niciun ministru nu e bătut in cuie"