Antena Meniu Search
x

Turneul în Emiratele Arabe Unite i-a adus premierului experienţe inedite, dar şi noi critici pentru ţinutele purtate

Viorica Dăncilă a mers desculţă şi a purtat văl islamic la Marea Moschee Albă din Abu Dhabi, însă la celelalte întâlniri cu oficialii arabi şi-a făcut apariţia în rochii colorate, până la genunchi şi ochelari de soare.

Vezi și

Viorica Dăncilă a mers desculţă şi a purtat văl islamic la Marea Moschee Albă din Abu Dhabi, însă la celelalte întâlniri cu oficialii arabi şi-a făcut apariţia în rochii colorate, până la genunchi şi ochelari de soare. Iar părerile musulmanilor sunt împărţite: unii cred că ţinutele au fost decente, alţii le consideră nepotrivite. 

La Moscheea din Abu Dhabi, în semn de respect, Viorica Dăncilă s-a îmbrăcat în portul tradiţional musulman. Însă la întâlnirile de afaceri cu oficialităţile arabe, vestimentaţia ei a fost cu totul diferită. Rochii colorate sau prea scurte, cred unii musulmani. Spre exemplu, cea neagră, purtată la depunerea unei coroane de flori. 

Vălul trebuie să acopere în totalitate capul femeii. Viorica Dăncilă a lăsat însă o şuvită de păr la vedere. Ochelarii de soare, în schimb, merg şi la un eveniment oficial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Turneul în Emiratele Arabe Unite i-a adus premierului experienţe inedite, dar şi noi critici pentru ţinutele purtate