Antena Meniu Search
x

Val de plecări din USR. 400 de persoane şi-au dat demisia din partid după ce Dacian Cioloş a renunţat la funcţia de preşedinte

Aproximativ 400 de persoane şi-au dat demisia din USR în ultimele două săptămâni, iar alte 100 au aderat la partid, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt Ionuţ Moşteanu.

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 16:10

Val de plecări din USR. 400 de persoane şi-au dat demisia din partid după ce Dacian Cioloş a renunţat la funcţia de preşedinte
- Hepta

El a menţionat, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului, că datele nu sunt actualizate, iar în cursul zilei va primi informaţii mai exacte.

La o primă vedere pare că de la 1 februarie până astăzi au plecat aproximativ 400 de colegi şi au venit aproximativ o sută de colegi noi. Plecarea oricărui coleg este un moment trist pentru noi şi eu le mulţumesc tuturor celor care au ales să îşi dea din timp, o secundă, un minut, o zi din viaţă, pentru acest partid. Cred în continuare că noi suntem soluţia cea mai bună pentru viitorul României. Îl aştept alături de noi pe fiecare român care crede că USR este soluţia bună pentru viitorul României. E un moment complicat pentru partid. Aşa cum am trecut de multe ori peste momente complicate, o să trecem şi peste acesta. Am încredere în colegii mei şi în solidaritate”, a spus vicepreşedintele USR.

Dacian Cioloş a demisionat de la conducerea USR

Dacian Cioloş a anunţat public, într-o conferință de presă susținută pe 7 februarie, că demisionează din funcţia de preşedinte al USR, spunând că este o decizie firească și de bun simț, în condițiile în care programul său prin care a propus reformarea USR a fost respins de Biroul Național al partidului.

Cioloș s-a aflat la șefia USR doar 4 luni, după ce a câștigat alegerile "la mustață" față de contracandidatul său Dan Barna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Val de plecări din USR. 400 de persoane şi-au dat demisia din partid după ce Dacian Cioloş a renunţat la funcţia de preşedinte