Antena Meniu Search
x

Victor Ponta si Tony Blair au luat masa impreuna

Premierul Romaniei, Victor Ponta, si fostul prim-ministru britanic au mancat impreuna, duminica seara, la un restaurant din apropierea sediului PSD

"Domnul Blair merge spre Israel, spre Ierusalim, si s-a oprit in Bucuresti. Am luat masa si am vorbit despre ce se va intampla sau care este opinia domniei sale despre ce se va intampla in Europa. I-am spus si despre vizita de maine din Germania, despre ce s-a mai discutat la Consiliul European si este un om de la care am enorm de mult de invatat, chiar daca nu mai e decat un fost prim-ministru, dar este un fost foarte mare prim-ministru dintr-o tara importanta si cu o cultura politica de la care avem foarte mult de invatat", a spus Victor Ponta. El a mai adaugat ca Tony Blair ramane modelul sau in politica, informeaza Mediafax.

Seful Guvernului a mai precizat ca a stat cu Blair "cat de linistit s-a putut", deoarece in restaurant era si o nunta, iar mirii au dorit sa se fotografieze cu Blair.

Tony Blair este in prezent emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind insarcinat sa elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului si atragerea investitiilor private in Cisiordania, astfel incat sa ofere o speranta teritoriului palestinian.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Victor Ponta si Tony Blair au luat masa impreuna