Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă își lansează candidatura la alegerile prezidențiale

Viorica Dăncilă își lansează sâmbătă, la Romexpo, candidatura la alegerile prezidențiale, în fața simpatizanților PSD, spun surse social democrate. Evenimentul are loc în prima zi de campanie electorală pentru scrutinul din noiembrie și la două zile după căderea guvernului social democrat.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 12.10.2019, 11:47

Viorica Dăncilă pe holurile Parlamentului
Viorica Dăncilă își lansează sâmbătă candidatura la prezidențiale - Mediafax Foto via Hepta

Viorica Dăncilă își lansează sâmbătă, la Romexpo, candidatura la alegerile prezidențiale, în fața simpatizanților PSD. Evenimentul are loc în prima zi de campanie electorală pentru scrutinul din noiembrie și la două zile după căderea guvernului social democrat.

Lansarea candidaturii pentru prezidențiale a Vioricăi Dăncilă are loc în Pavilionul Central de la Romexpo, în București.

Evenimentul, în care șefa PSD va prezenta programul de prezidențiabil, se desfășoară începând cu ora 11.00.

Conform unor surse politice, vineri după-amiază, într-o ședință la Parlament, Viorica Dăncilă a primit sprijinul pentru a continua cursa în alegerile prezidențiale, inclusiv de la facțiunea rebelă care e nemulțumită după dezastrul de la moțiune.

În schimb, vineri seară, la ședința Comitetului Executiv al PSD au fost anunțate măsuri drastice, între care și înlăturarea lui Mihai Fifor de la șefia campaniei prezidențiale a lui Dăncilă.

În aceeași ședință au fost demiși Sorin Bota și Gabriel Petrea. PSD a decis trecerea în opoziție, respingerea alianței cu Pro România și consultărilor cu Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă își lansează candidatura la alegerile prezidențiale