Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vizita lui Marcel Ciolacu în Israel. Premierul se întâlnește azi cu Benjamin Netanyahu. Agenda completă

Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte, joi, în cadrul vizitei în Israel, cu omologul său Benjamin Netanyahu, cu ministrul pentru Afaceri Strategice, Ron Dermer, dar şi cu preşedintele Israelului, Isaac Herzog. Totodată, miniştrii care fac parte din delegaţie vor avea întrevederi cu omologii israelieni.

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 09:34

Vizita lui Marcel Ciolacu în Israel. Premierul se întâlnește azi cu Benjamin Netanyahu. Agenda completă
Vizita lui Marcel Ciolacu în Israel. Premierul se întâlnește azi cu Benjamin Netanyahu. Agenda completă - Profimedia Images

”Prim-ministrul Marcel Ciolacu se află astăzi, 5 septembrie 2024, într-o vizită de lucru în Statul Israel, însoţit de o delegaţie guvernamentală din care fac parte ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea, şi deputatul Silviu Vexler. Premierul Marcel Ciolacu va avea cu acest prilej întrevederi cu omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, precum şi cu ministrul pentru Afaceri Strategice al Statului Israel, Ron Dermer”, a transmis, joi, Guvernul.

În plus, agenda vizitei include o întrevedere tête-à-tête a premierului Marcel Ciolacu cu preşedintele Israelului, Isaac Herzog, după care este programată o întrevedere în plen a delegaţiei guvernamentale române cu oficiali ai statului israelian.

Miniştrii care îl însoţesc pe Ciolacu vor avea întrevederi bilaterale cu omologii lor israelieni

Articolul continuă după reclamă

La rândul lor, miniştrii care îl însoţesc pe premierul Marcel Ciolacu vor avea întrevederi bilaterale cu omologii lor israelieni, respectiv ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, ministrul Afacerilor Externe al Statului Israel, Yisrael Katz, şi ministrul israelian al Economiei şi Industriei, Nir Barkat.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a declarat miercuri, despre o vizită a premierului Marcel Ciolacu în Israel, la Ierusalim, că este prevăzută această vizită şi comunicarea se va face, însă cu rigorile contextului de securitate din regiune.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri politice » Vizita lui Marcel Ciolacu în Israel. Premierul se întâlnește azi cu Benjamin Netanyahu. Agenda completă